Zakelijke klantenMet diverse soorten projectlaminaat in het assortiment is De Kriek in staat vrijwel iedere onderneming van een passende bedrijfsvloer te voorzien. Van hotels, winkels, kantoren en showrooms tot zelfs de intensief gebruikte bedrijfsvloeren.

De voordelen van laminaat voor de zakelijke markt op een rijtje:

  • Professionele uitstraling - De vloer maakt een belangrijk deel uit van het hele interieur. Een stijlvolle vloer die er altijd netjes uitziet, draagt bij aan de professionele presentatie van uw bedrijf..
  • Levensduur en prijs - Indien u laminaat met de juiste gebruiksklasse (slijtwaarde) aanschaft, kent het een levensduur van tussen de 10 en 30 jaar. Zo lang houdt u vloerbedekking en vinyl niet mooi en schoon. Op de langere termijn bezien is laminaat de goedkoopste en misschien wel mooiste oplossing voor uw vloer..
  • Mogelijkheden - De keuze in laminaat heeft een vlucht genomen. Voor iedere onderneming is er wel een keuze te maken uit de grote variĆ«teit aan sfeervolle mogelijkheden.
  • Onderhoud - Onderhouds- en reinigingskosten worden met een laminaatvloer tot een minimum beperkt..
Mocht u twijfelen over de mogelijkheden of onmogelijkheden van laminaat voor uw specifieke situatie, dan kunt u altijd vrijblijvend met uw vragen bij ons terecht.
Neem contact op