add_filter( 'auto_theme_update_send_email', '__return_false' ); add_filter( 'auto_plugin_update_send_email', '__return_false' ); add_filter( 'auto_core_update_send_email', '__return_false' ); Particulieren - Kriek

ParticulierenOorspronkelijk is laminaat ontwikkeld voor de gewone particulier als betaalbaar alternatief voor een houten vloer. Dat het voor particulier gebruik een ideale vloeroplossing is, heeft met meerdere factoren te maken:

  • Astma en allergie - Vloerbedekking is een ideale voedingsbodem voor huisstofmijt. Steeds meer mensen reageren hierop met een allergische (astmatische) reactie. Laminaat neemt deze broeihaard weg.
  • Kinderen - Laminaat is stoot- en slijtvast. Vooral voor gezinnen met (kleine) kinderen is dat handig omdat er nogal eens wordt geknoeid en gemorst.
  • Voordelig - Laminaat is er in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen, maar is hoe dan ook altijd stukken voordeliger dan echt hout
  • Onderhoud - Laminaat is erg gemakkelijk in het onderhoud. In een tijd waarin iedereen druk is met werk en andere bezigheden, is een minimale onderhoudsinspanning erg prettig.
  • Mogelijkheden - De keuze in laminaat heeft een vlucht genomen. Voor iedereen is er wel een keuze te maken uit de grote variĆ«teit aan sfeervolle mogelijkheden.
Mocht u twijfelen over de mogelijkheden of onmogelijkheden van laminaat voor uw specifieke situatie, dan kunt u altijd vrijblijvend met uw vragen bij ons terecht.
Neem contact op