Advies

Dat de De Kriek tussen alle aanbieders een vast plaatsje heeft veroverd op de laminaatmarkt, is misschien wel terug te voeren op het eerste contact met de klant. Waar andere aanbieders zijn gericht op de verkoop van zoveel mogelijk laminaatvloeren, biedt De Kriek een totaaloplossing aan de klant. Dat begint bij een goed advies.

In een eerste gesprek komen de wensen van de klant naar voren. Daar luisteren we naar en komen vervolgens met passende alternatieven, waarbij alle aspecten die bij de keuze voor laminaat een rol spelen, de revue passeren. Denkt u hierbij aan: kleur en structuurkeuze, de duurzaamheid en de slijtagewaarde, de ondervloer -al dan niet in combinatie met vloerverwarming-, het plintwerk, de beloopbaarheid na het leggen, de anti-statische en hygiƫnische waarde (bijvoorbeeld in verband met astma) en de reiniging en het onderhoud naderhand.

Mocht u twijfelen over de mogelijkheden of onmogelijkheden van laminaat voor uw specifieke situatie, dan kunt u altijd vrijblijvend met uw vragen bij ons terecht.
Neem contact op