Onze klanten

De Kriek richt zich niet op een specifiek deel van de markt. Zowel voor particulieren als zakelijke klanten heeft De Kriek al vele aansprekende opdrachten uitgevoerd. Wat onze klanten uit beide groepen bindt, is dat zij op zoek waren naar een vloer met een feilloze uitstraling, waar ze geen omkijken meer naar hadden. Omdat dat uitgangspunt ook ons uitgangspunt is, komen de klant en De Kriek daar bij elkaar..

Mocht u twijfelen over de mogelijkheden of onmogelijkheden van laminaat voor uw specifieke situatie, dan kunt u altijd vrijblijvend met uw vragen bij ons terecht. [

Particulieren

Oorspronkelijk is laminaat ontwikkeld voor de gewone particulier als betaalbaar alternatief voor een houten vloer. Dat het voor particulier gebruik een ideale vloeroplossing is, heeft met meerdere factoren te maken:


Lees meer

Zakelijke klanten

Met diverse soorten projectlaminaat in het assortiment is De Kriek in staat vrijwel iedere onderneming van een passende bedrijfsvloer te voorzien. Van hotels, winkels, kantoren en showrooms tot zelfs de intensief gebruikte bedrijfsvloeren.


Lees meer