Legwerk met passie

Wat De Kriek betreft houdt het niet op bij advies en verkoop. Wij verzorgen naast levering ook graag het legwerk voor de klant om een optimale vloer te kunnen garanderen.
Want hoewel laminaat een oersterk kunststofproduct is, kan door onnauwkeurig legwerk, vocht in de drager (onderlaag van spaanplaat, mdf of hdf) trekken. Deze onderlaag neemt het vocht gemakkelijk op en begint te zwellen, met alle gevolgen van dien. Goed legwerk is dus van belang voor de duurzaamheid van uw vloer. Maar ook voor een optimale uitstraling zijn foutjes of een gebrekkige afwerking funest. Een scheve plint of een irritante naad zijn details die het effect van de hele vloer raken!

Als zelfstandig bedrijf heeft De Kriek de vrijheid om alle tijd voor de klant te nemen. Als we een uurtje langer door moeten werken, is dat geen punt. Door onze ervaring en met oprechte passie leggen we iedere vloer onberispelijk kraak- en foutvrij. Tot en met de laatste plint is er volledige aandacht voor een perfecte afwerking. En we gaan pas weg als alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd.

Mocht u twijfelen over de mogelijkheden of onmogelijkheden van laminaat voor uw specifieke situatie, dan kunt u altijd vrijblijvend met uw vragen bij ons terecht.
Neem contact op