TAPIJT IN HOORN NODIG? BEL KRIEK LAMINAAT

Heerlijk thuiskomen in een huis dat pure warmte uitstraalt? Tapijt Hoorn is zeer populair, omdat vloerbedekking een zachte en warme uitstraling heeft. Waar u naartoe moet voor het mooiste tapijt van Hoorn? Naar Kriek Laminaat natuurlijk, het adres voor alles op het gebied van vloerbedekking. Kom naar onze showroom en bekijk ons uitgebreide assortiment!

DE MOOISTE TAPIJT VLOEREN VAN HOORN, VERSTAND VAN ZAKEN

Inwoners van Hoorn houden van tapijt; in bijna 90% van alle woningen in Hoorn ligt er tapijt in de woonkamer en slaapkamers. Kriek Laminaat speelt hierop in en heeft een uitgebreid assortiment vloerbedekking. Van laagpolig tot hoogpolig, en van diverse topmerken; uw ideale tapijt in Hoorn is zo gevonden. Meer over Kriek Laminaat en ons aanbod vindt u hier.

TAPIJT HOORN: ZEKER VAN EEN TOP EINDRESULTAAT

Het kiezen van de juiste vloerbedekking vinden veel mensen lastig. Het is een belangrijke keuze, immers, een vloer bepaalt het interieur, is een dure uitgave én is iets waar u nog jaren mee moet doen. De ervaren medewerkers van Kriek Laminaat kunnen u op professionele wijze helpen tot de juiste keuze te komen. Zij beantwoorden al uw vragen, en kunnen op basis van uw eisen bepaalde tips geven. Zo komt u tot het perfecte tapijt uit Hoorn. Het leggen van uw vloer wordt gedaan door onze eigen jongens, die iedere klus met uiterste precisie uitvoeren.

Specialist De Kriek onderscheidt zich in de drukke laminaatmarkt door zich te richten op een volmaakt eindresultaat. De weg van het eerste advies tot de laatste plint wordt met toewijding en ervaren vakmanschap afgelegd. U hoeft er zelfs niet voor thuis te blijven. Ga met een gerust hart naar uw werk en als u thuiskomt, stapt u in uw compleet nieuwe woonsfeer. Kant en klaar, onberispelijk afgewerkt, de boel netjes opgeruimd en alles tegen een scherpe prijs! Dat is De Kriek. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten laminaat vloeren als moderne of klassieke laminaatvloer, of een laminaatvloer met bijzondere trendsTevens werken wij met de mest bekende merken als Quick-Step

Heeft u vragen, of wilt u graag advies van één van onze adviseurs inwinnen? Aarzel niet, en neem direct advies op via 0299 367899 of 0653205455. Contact opnemen kan ook direct via het contactformulier
Vraag meer informatie aan
Laat uw gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met u op.

  Kriek Laminaat
  Nijverheidstraat 7a
  1135 GE Edam

  Tel: 0299 367899
  Mobiel: 06 53205455

  e-mail: info@kriek-laminaat.nl

  Volg ons: